Подружжя айтішників вирішили відмовитись від роботи за кордоном і заснували в селі на Львівщині фермерське господарство. Для цього взяли мільйон гривень кредиту і за кілька років побудували успішний сімейний бізнес. Усім знайомим радять працювати на рідній землі і розвивати країну.
Анна й Олег Темчишини замість Балі поїхали у село та відкрили ферму. І зараз хочуть, щоби усі інші їхали до села замість курортів. Анна й Олег Темчишини мають 250 га поля, 150 корів та 69 овечок. Та привчають до роботи на рідній землі своїх дітей. “Старший їздив у Данію та привіз знання додому, молодший працює на полі”, – роворить Анна Темчишин.
Хоч в ІТ-галузі немалі зарплати, на свою ферму не вистачало. Тож родина ризикнула і взяла мільйон гривень кредиту.
“У мене працюють молоді сини – ми все контролюємо і прораховуємо. Ризикувати потрібно”, – каже Анна Темчишин.
Зараз під брендом «Джерсей» виготовляють сири, йогурти, масло. А ще продають сировину українській компанії “Галичина”.
“Друзям раджу повертатися з-закордону, працювати тут і розвивати країну”, – каже Анна Темчишин.
Тепер родина плануює розширити виробництво сирів. А ще збудувати на фермі ресторан і приваблювати туристів.