Організатори запрошують малих виробників харчової продукції на онлайн-програму за сприяння Проєкту "Економічна підтримка Східної України", яка допоможе у перезапуску та удосконаленні харчового бізнесу в умовах воєнного стану.
З 9 липня до 20 серпня 2022 року відбудуться онлайн-консультації та робочі семінари за трьома напрямками:
- бізнес-моделювання та маркетинг для перезапуску харчового бізнесу;
- управління безпечністю харчових продуктів (HACCP) для харчових підприємств в умовах воєнного стану;
- фінансове планування для харчового бізнесу.
Участь у Програмі буде актуальною для представників малого та середнього бізнесу, які є виробниками продуктів харчування і які планують відновити або покращити діяльність підприємства, релокувати свої виробничі потужності чи внести зміни на поточній локації.
Просимо підтвердити участь у заходах, які вас цікавлять, щоб ми могли надати більш детальну інформацію і надсилати посилання для підключення до онлайн-подій.
Участь у Програмі безкоштовна для усіх учасників, які працюють на підконтрольній Україні території.
Для участі у консультаціях заповніть форму за посиланням